вівторок, 9 лютого 2021 р.

Малі будиночки з декупованої цегли від польської майстрині Magdalena Szwedkowicz-Kostrzewa

 



Техніка декупажа набирає все більшої популярності серед майстрів різних країн. Урешті, це – досить цікавий і відносно нескладний спосіб прикрасити багато речей чи отримати який оригінальний арт-об’єкт.

Звісно, те, що я написала, найперше стосується аматорів, яким подобається щось робити власноруч. Однак якщо йдеться про творчість майстрів – талановитих особистостей, які добре освоїли технічні навички й ладні докладати багато зусиль, аби отримати прекрасні й оригінальні роботи, то це вже зовсім інший рівень.

Тоді можуть виникнути цікаві ідеї, які будуть втілені в життя оригінально й несподівано, та від того – не менш прекрасно. От, скажімо, сучасна польська майстриня Magdalena Szwedkowicz-Kostrzewa, також відома в середовищі любителів хенд-мейду як Asket, вміє вразити шанувальників своєї творчості.

У неї чимало різноманітних творчих проєктів, та найбільше мені припали до душі її міні-будиночки розміром – з одну цеглину.

Такий розмір – не випадковий. Адже мисткиня бере саме цеглу й прикрашає її, створюючи зображення дво-триповерхових дуже затишних будинків із балкончиками, прикрашеними квітами, віконцями із фіранками,  ґанками, на яких зручно влаштувались котиська тощо.

Будиночуки, які виходять із її вмілих рук, не скидаються на чарівні палаци – ні, вони цілком звичні й від того не менш прекрасні.

Тож, сподіваюся, друзі, що вам сподобається розглядати роботи Magdalena Szwedkowicz-Kostrzewa. Гарного дня!






Немає коментарів:

Дописати коментар