четвер, 4 лютого 2021 р.

Затишні будні й добрі пригоди кішки та її дівчинки: ілюстрації корейської художниці Lee S. Hee

 


Кішка може стати чудовою подружкою і для дорослих, і для дітей. Ця думка – не нова й у багатьох випадках цілком справедлива.


Особливо, якщо в кішки та в «її людини» схожі характери. Хоча останнє гарно спрацьовує й тоді, коли йдеться про дружбу між двома людьми.

І чи не тому мені настільки подобаються затишні світлі малюнки сучасної корейської художниці Lee S. Hee, яка зображає дружбу дівчини та її кішки?

На цих ілюстраціях – дуже затишний і милий світ, де немає місця нічому поганому. Й хоча інколи трапляються малюнки, де зображені старші члени родини чи подружки дівчати, однак головні герої серії, усе ж, – дівчинка з довгими кісками та чорна кішка.


Разом вони бавляться, мріють, читають, подорожують… Схоже, що або перед нами дві мрійниці, яким подобається вигадувати неймовірні пригоди.


Або ж мисткиня малює час від часу не лише «реалістичні», але й казкові малюнки, зображує всесвіт, де кішка може вбратися в ошатну сукенку, на рівних допомагати малій подрузі-господині чи де вони можуть мандрувати на місяць – певно. Після довгого дня, сповненого навчання, прогулянками й іграми.


Приємного перегляду робіт художниці Lee S. Hee та гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар