неділю, 26 травня 2019 р.

Реальність намальованих краєвидів американського художника Aaron Schuerr





Існує стереотип, що митці – то люди тонкої душевної організації, тож, аби творити, їм потрібні особливі умови. Бо музу можуть сполохати навіть н побутові проблеми, але й галас по сусідству.


Звісно, стереотипи бувають такими кумедними. Бо найбільша правда полягає в тому. що всі художники дуже різні. Але, певна, серед них є чимало й таких, що відають перевагу вдалому сусідству. Скажімо, художник Aaron Schuerr із Америки, який щиро радіє, що живе зовсім поруч із національним парком Йеллоустоном.


Сам він запевняє, що щасливий, бо джерело натхнення на все життя знаходиться  у десяти хвилинах їзди від його дому. І це – не лише щасливий випадок, але й виважене рішення. Свого часу, здобувши вищу освіту в Шотландії, художник переїхав у Монтану саме в пошуках натхнення.


Тож зараз пише чудові пейзажі. Як пояснює сам Aaron Schuerr він, спроглядаючи неймовірну красу природи, настільки сповнюється радістю й щастям, що має малювати, аби вихлюпнути емоції. Починає робити замальовки просто під відкритим небом, продовжує працювати в майстерні, а потім прагне поділитися своїми враженнями з глядачами.



Так і виник його мистецький проект: художник фотографує свої роботи так. щоб реальний пейзаж, зображений на них, ніби слугував чи то рамкою для картини, чи продовженням її. Тож це дозволяє подивитись і на його пейзажі, і на чарівні краєвид під новим кутом зору.


Більше про творчість Aaron Schuerr можна дізнатися на його інтернет-сторінці: https://aaronschuerr.com  Приємного перегляду робіт митця і гарного дня, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар