середу, 29 травня 2019 р.

Любов до кави і пташок: яскравий і позитивний кавовий арт від японської художниці Ku-san



Ранкова кава має бути смачною. Це – найголовніший постулат, відразу після ще більш незаперечного: «кава має бути». Крапка.



Але на сьогодні, в умовах конкуренції, навіть до кави зросли вимоги. Вона, аби бути привабливою для покупців, має бути ще й гарно оформленою. Чи не тому усе більшого розповсюдження набуває мистецтво латте-арту, даруючи нам як миленько-одноманітні зображення. так і справжню красу?


Але буває, що «малювання на каві» не має виразного комерційного складника. Просто художнику (чи художниці в нашому випадку) це подобається. Саме так чинить японська мисткиня Ku-san (відома також в інтереті як kunit92).



Вона створює свої чудові, хоча, на жаль, недовговічні роботи й викладає їх на сторінці: https://www.pictame.com/user/kunit92/735009084 Барвисті. яскраві й дуже позитивні малюнки знайшли чимало шанувальників в інтернті.


Можливо, ще й тому, що kunit92, як люблять говорити сучасні маркетологи, «знайшла власну нішу»: немало тих, хто вдається до латте-арту. А от вона відшукала ще й оригінальну й симпатичну тему, зображаючи на поверхні кави різноманітних пташок.

Справа в тому, що Ku-san дуже любить свою домашню папужку на жменя Сакура. Спершу майстриня зображала свою домашню улюбленицю. А потім з’явилися «малюнки» з іншими пташками, і не завжди це були саме папуги. Тож кожен із глядачів може обрати серед її робіт ті, які найбільше сподобаються саме йому чи їй.

Приємного перегляду творчості Ku-san та радісного настрою, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар