суботу, 11 травня 2019 р.

Ранкова кава з натхненням і творчістю від італійської художниці Cinzia Bolognesi






Бувають творчі особистості, до чиїх робіт хочеться повернутися ще раз, розглянути уважніше, віднайти те, що, можливо, не кинулось в око при першому знайомстві.




Саме до таких митців для мене належить італійська художниця, ілюстраторка, фахівчиня з фуд-арта Cinzia Bolognesi. А ще, що приємно, вона не втрачає інтерес до вподобаного мною творчого проекту, створює у тій же манері нові роботи й водночас розвивається як митець.




Тож завжди є привід зазирнути на її сторінку, порадіти, що от, пам’ятаю, у неї були цікаві твори із філіжанкою кави як центром композиції та мультиплікаційними малими дівчатками. Ні, кава нікуди не ділась, і солодощі до неї, як важлива частина й декору, й композиції, теж, і фірмовий чорний фон.




А от самі малюнки, що вдало доповнюють ці творчі сніданки, змінюються. Чому «творчі сніданки2? Бо сама Cinzia Bolognesi розповіла колись в інтернеті, що одного разу випадково поставила на чорне полотно улюблену філіжанку ранкової кави. Кошик із печивом, провела із цукрової пудри кілька ліній, потім уже цілеспрямовано почала «домальовувати» - і так отримала першу композицію.




Можливо, це просто гарна історія. Як і те, що щоразу за сніданком у неї народжуються нові творчі ідеї, котрі вона тут же втілює в життя. Якщо ж це – правда, то потискаю руку її музі і бажаю ще багато-багато смаколиків зранку.




А я спостерігатиму, як у майстрині ускладнюються сюжети, зростає значення й розмір саме малюнків, не лише дівчата, але й кілька персонажів – від котиків до закоханих. Спостерігатиму, сама попиваючи улюблений запашний напій.



Приємного перегляду Cinzia Bolognesi, друзі! Гарного вам дня!






Немає коментарів:

Дописати коментар