середу, 1 травня 2019 р.

Погляд на світ із гумором й абсурдом: незвичайні цифрові колажі мексиканського митця Paul Fuentes





Що спільного в кавуна й доміно чи в краба й троянди? Такі питання, може, й не збили б із пантелику славнозвісного Капелюшника з керролівського Дивокраю. Але, здебільшого, глядачі не досягають висот інтуїції цього персонажа.


Принаймні, я не досягла. Тому відразу ділюся відповіддю, не змушуючи інших ламати голову: у цих створіннях і предметах спільне хіба те. що вони зачепили уяву мексиканського цифрового дизайнера Paul Fuentes. Тож стали частиною його «мішапів» – це такі авторські мінімалістичні зображення, де «змішані» у неймовірних пропорціях непоєднувані речі.


Досить, аби вони були схожі кольором, чи структурою, чи… А далі вже автор сам вирішить, як несподівано представити їх публіці.


Що й казати, Paul Fuentes вміє поглянути на світ під незвичним кутом зору. Можливо, й через те, що походить із творчої родини: його мама – фотограф і дизайнер, а батько – музика. Саме тому йому подобається грати зі світом, привносити у буденність радість від творчості.


А ще – щедро ділитися тією радістю з усіма, хто поруч, нагадуючи, що світ – захопливе місце. Більше про його незвичайну, щедро приправлену гумором і фантасмагорією творчість можна дізнатися на сторінці митця в Інстаграм: https://www.instagram.com/paulfuentes_design/?hl=ru



Приємного перегляду робіт Paul Fuentes і гарного вам дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар