четвер, 30 травня 2019 р.

Зимові котики наприкінці весни: чудові картини від британської художниці Lesley Anne Ivory





Як на мене, п’ятниця – то чудовий день для завершення весни. Як і субота – непоганий для початку літа-літечка, вихідний як-не-як.


А остання весняна п’ятниця ще й гарна тим, що дає «законний привід» попостити гарних малюнків із котиками, не викликаючи особливого здивування у знайомих. Тож і хочу скористатися цим правом «на повну» не лише поділившись із вами чудовими котиськами від відомої британської художниці-анімалістки Lesley Anne Ivory, але й висловивши певне попередження літу.



Я це до того, що літо – чудова пора, але в степовій Україні буває трохи заспекотне, засушливе і порохливе (тобто таке, що зловживає порохом-пилом). І хоч чекати його є чимало причин, але й нагадати, аби не надто пишалося, що й зима буває нічогенько така, хочеться.

Саме тому. обравши кілька весняних і літніх сценок (а обирати в творчості цієї художниці є із чого! Вона якраз спеціалізується на зображення котів-кицьок-кошенят і робить це яскраво, позитивно й талановито), я вдалася до «зимової» течки.

Не те, щоб я відчувала справжній жаль за зимовими краєвидами чи Різдвом, не зараз, принаймні. Але ж як гарно «хвостаті моделі» Lesley Anne Ivory виглядають на фоні снігів чи ялинкових прикрас! Урешті, як і завжди.


Сподіваюся, друзі, вас не дуже вразить такий підхід до «проводів весни», і зображення котів від Lesley Anne Ivory сприятиме гарному настрою і вдалому початку літа.




Немає коментарів:

Дописати коментар