вівторок, 7 травня 2019 р.

Краса світу в дивовижних роботах від португальської фотохудожниці Luisa Azevedo






Коли до твоїх послуг фотоапарат, а також – можливості сучасний цифрових програм, то ти можеш створити світ. І, цілком можливо. що то буде унікальний усесвіт, доступний лише тобі, а можливо, й для багатьох інших шанобливих відвідувачів.




Заради справедливості, варто зазначити, що для створення таких світів можна використати фарби й пензлі, ручку й записник, комп’ютер… Урешті, просто уяву. Та фотоапарат я згадала тому, що зараз милуюся роботами молодої – ледь за 20 років – фотохудожниці з Португалії Luisa Azevedo.




Вона полюбляє знімкувати природу, а потім, за допомогою комп’ютерних програм перетворювати фото чи то в оптичні ілюзії чи то в чарівні ілюстрації до ще не розказаних казок.



У результаті кожен охочий зможе знайти серед її дивовижної різнопланової творчості щось собі до смаку: хижих птах із квітковими рилами, дивовижний олень, що тримає морський світ між рогами, несподівана інтерпретація казки про Червону шапочку… Або вподобати всі її світлини і з нетерпінням чекати на нові роботи.




Шанувальники творчості Luisa Azevedo слідкують за її сторінкою в інстаграм: https://www.instagram.com/hey.luisa/ , де вона не втомлює дивувати широкий загал новими несподіваними ідеями.



Приємного перегляду робіт мисткині й гарного вам дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар