середу, 20 січня 2021 р.

Казково прекрасні картини на осінньому листі від американської художниці Allison Hetzell

Звісно, малюнки на листях більш тематично пасували б осені, а не першому місяцю зими. Та, зрештою, це яку залізну витримку треба мати, аби знайти таку красу на просторах інтернету у січні й терпляче чекати вересня? Тож і ділюся із вами своєю знахідкою рот просто зараз.

Тим більше, що є люди, які збирають прекрасне у своїй тендітності та яскравості осіннє листя і зберігають його увесь рік.


І саме до цієї творчої когорти належить сучасна американська мисткиня Allison Hetzell. Вона постійно в пошуках особливо гарного листя, каміння, жолудів чи дерев’яних дощечок.

Ні, вона їх не колекціонує, тобто колекціонує, але з утилітарною метою: для неї це – полотна для картин, намальованих нею за допомогою гуаші чи акрилу.


Як на мене, усі її роботи, що зображають диких тварин чи птахів, казкові сюжети чи міфологічних істот – неймовірні та чудові. Однак я мимоволі надають перевагу живопису на листях (листопису?). Бо уявіть тільки, наскільки це не лише творча, але й скрупульозна робота, що вимагає повного зосередження й точності кожного руху, аби не пошкодити картину.

Більше про творчість мисткині можна дізнатися в її інстаграм: https://www.instagram.com/bytherockandweed/


Приємного перегляду робіт Allison Hetzell і гарного дня, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар