суботу, 2 січня 2021 р.

Пейзажі, побачені з висоти пташиного польоту: незвичайні вишивки англійської майстрині Victoria Rose Richards

 




Звісно, найкраще розглядати мальовничі краєвиди зблизька, аби не впустити жодної подробиці. Однак не менш цікаво, якщо є така змога, оцінити їх із висоти пташиного польоту.

Тим більше, що зараз для цього немає потреби самостійно підійматися в повітрі в літаку. Досить знайти в інтернеті численні знімки чи відео з дронів і насолодитися тим, наскільки незвичайно виглядають буденні речі з висоти.



Хоча не завжди для такого захопленого здивування потрібно знаходити картографічні світлини. Інколи можна пошукати щось незвичайне. Скажімо, вишивку англійсько\ майстрині Victoria Rose Richards.

Її роботи користуються неабиякою популярністю серед численних підпищиків інстраграм-сторінки мисткині: https://www.instagram.com/victoriaroserichards/




На сьогодні немало майстрів, які замість того, щоб фотографувати гарні пейзажі чи навіть, як у старовину, замальовувати їх, прагнуть відтворити їх на полотні за допомогою голки й ниток.


Однак і серед них роботи цієї майстрині виділяються незвичайною концепцією, прискіпливістю у виборі відтінків зображень, прагненням поділитися замилуванням красою цього світу з глядачами.

Приємного перегляду робіт Victoria Rose Richards і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар