четвер, 14 січня 2021 р.

Яскраві котомалюнки для сонячного настрою від англійського художника John Francis

 

Перша «пост-святкова» п’ятниця в цьому році. Саме тому усі, втомлені переходом від усіх новорічно-різдвяних свят до буднів, потребую цього дня додаткової «порції» гарного настрою зранку.

А якщо так, то чому не вдатися до поважного засобу, що гарно зарекомендував себе й не помилуватися зображеннями чарівних котів?

На цей раз – із Великої Британії, тобто англійських (тут має бути ремарка з протестом, що коти – істоти інтернаціональні, зустрічаються на всіх континентах, ну, крім Північного й Південного полюсів).

Так що нема чого приписувати їх до певної країни лише тому, що звідти походить художник, яких їх малює. Тим більше, що шанувальники творчості англійського митця John Francis мешкають у різних країнах.

Їм усім однаково близькі його різноманітні коти – від породистих до тих, у яких намішано безліч рис зовсім різних порід, від чого вони не стають менш прекрасними.

І кожен кіт зображений настільки детально, реалістично, у таких характерних позах та з такими виразами ем… облич, що стає зрозуміло: митець не лише добре знає котів. Він їх ще й любить. А це завжди додає роботам особливого шарму.

Приємного перегляду робіт John Francis і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар