середу, 27 січня 2021 р.

Тендітні й прекрасні скульптури з металу від англійської майстрині Michelle McKinney

 


Звісно, виготовлення скульптур із металу – не унікальне явище. Цей непростий для обробки, але вражаючий за своїми можливостями матеріал.

Тож багато скульпторів і різних країн звертаються до цього творчого напрямку, часто – із вражаючим результатом, зумовленим їхнім талантом.

А інколи. коли на допомогу таланту приходять сучасні інноваційні технології та майстерність і незвичайний задум, то й результати ошелешують глядачів, які не завжди й вірять, що перед ними – металеві речі.


Саме таке ставлення часто характерне до творчості сучасної британської скульпторки Michelle McKinney. За її плечами – робота в ювелірній галузі. Та потім вона перейшла від створення прикрас до арт-об’єктів.

Майстриня створює тендітні, майже невагомі металеві листя, метеликів і бабок, квіти. Щоб досягти ефекту прозорості, вона виготовляє власноруч сітку з латуні чи міді або ж використовує металеву сітку.

У результаті глядачів заворожують прекрасні й тендітні скульптури, виготовлені так майстерно, що нелегко зрозуміти, як саме вони були створені.


Приємного перегляду робіт Michelle McKinney і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар