понеділок, 25 січня 2021 р.

Дивовижні й прекрасні картини з паперу від англійської майстрині квілінгу Bekah Stonefox

 


Милуючись роботами сучасної британської майстрині Bekah Stonefox, не втомлююся дивуватись не лише тим, які бувають талановиті люди на світі, але й тим, які дивовижні можливості відкриває перед творчими особистостями звичайний папір.

Звісно, аби створити роботи, що вражають, у техніці квілінг, замало мати лише матеріал, хай і такий універсальний. Тут навіть таланту буде замало. Потрібна ще відпрацьована роками техніка й неймовірна терплячість.

Сама майстриня зазначає, що для того, аби викласти одну картину, їй потрібні тисячі вузьких смужок кольорового паперу. І кожна з них має бути на «своєму» – призначеному лише для неї місці.

Саме такий підхід дозволяє відтворити мисткині шерсть і хутро тварин, луску риб чи змій тощо. Не менш вражаюче пропрацьованими виглядають її портрети.


Загалом, усі роботи майстрині дуже оригінальні й самобутні, кожна, завдяки грі з кольорами й фактурою матеріалу, має свій власний настрій. Тож шанувальники творчості художниці по паперу із захопленням стежать за її сторінкою: https://www.facebook.com/Bekabeepaperartist/, очікуючи нових цікавих творів.


Приємного перегляду робіт Bekah Stonefox і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар