пʼятницю, 22 січня 2021 р.

Добра й ніжна казка про дива й дружбу в роботах корейської ілюстраторки mogoshin


Хоча зимові свята вже позаду, однак «відблиск святкувань й казкового настрою» відчувається і наприкінці січня. Особливо у вихідні дні.

Звісно, це – моя особиста думка. А я люблю керуватись тезою, що гарні казки доречні в будь-яку пору року та в будь-який час.

Саме тому мені так припали до вподоби роботи сучасної корейського ілюстратора (чи ілюстраторки?), який обрала собі для творчості псевдонім mogoshin.


Із цих ілюстрацій цілком можна скласти зворушливу й дуже милу розповідь про мишок, що носять сукенки й капелюшки та мешкають у чайниках і кухликах. Про те, як вони товаришують із людьми (чи людьми? Бо хлопчики й дівчатка розміром із тих самих мишок).

А також – про те, яким затишним може бути житло казкових істот, як добре із приятелями чаювати чи сидіти на березі річки, чи вибиратись на довгу захопливу прогулянку. І неважливо, наскільки фантастично виглядають оті друзі, головне, що ви – на одній хвилі.

Й можливо, це – одна із причин, чому шанувальники творчості ілюстратора  уважно стежать за його інстаграм-сторінкою: https://www.instagram.com/mogoshin/ в очікуванні нових робіт.

Приємного перегляду робіт mogoshin і гарного вам дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар