четвер, 21 січня 2021 р.

Світлі й радісні котоілюстрації для дитячих книжок від художника з Тайваню Jimmy Liao

 

Особливу привабливість гарній дитячій книзі надають ілюстрації. Для малих читачів гарні й оригінальні малюнки можуть перетворити книгу на улюблену.

Особливо, якщо мовиться про пригоди їхніх ровесників, або про казкових істот, які, попри казковий антураж, також нагадують малюків, близькі й зрозумілі їм.

Саме так вважає ілюстратор із Тайваню, автор книжок із малюнками для дітлахів Jimmy Liao.

Яскраві, щирі, ледь наївні – його роботи викликають щиру усмішку та бажання зазирнути до тексту, дізнатися, що саме відбувається із симпатичними героями та казковими звірами.

І не тільки казковими, до речі: на багатьох його роботах є коти. Хай і заведено вважати, що ці граційні та чудові тварини незалежні й не надто прив’язані до господарів. Та на ілюстраціях художника кицьки завжди поруч малих героїв, ладні розділити їхню радість чи втішити, коли сумно.

А ще, на його малюнках зустрічаються і фантастичні коти. Наприклад, гігантські за розміром, але від того не менш по-справжньому «котячі». Тож кожен глядач зможе знайти серед робот митця щось цікаве саме йому.

Більше про творчість художника можна дізнатися на його інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/jimmy_liao_official/?hl=ru

Приємного перегляду робіт Jimmy Liao та гарного вам дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар