неділю, 10 січня 2021 р.

Ляльки-тільди для окраси інтер'єру й для гарного настрою від бразильської мисткині Jakeline Amoras

 



Ляльки супроводжують людей усе життя. Навіть ті, хто вже виріс із того віку, коли іграшки потрібні для гри й не має в домі малечі, зустрічає красунь із пластику чи тканини в крамницях, на екрані телевізора чи відбирає їх для колекції.


А ще, навіть не колекціонери можуть забажати мати вдома ляльки – для того, щоб прикрасити інтер’єр, надати йому неповторності. Зокрема, в цьому випадку мова йде й про текстильні інтер’єрні ляльки, скажімо. по так звані «тільди».

Саме такі й виготовляє бразильська майстриня Jakeline Amoras, створюючи не лише милих дівчаток чи звіриків із тканини, але й різноманітне іграшкове вбрання.

Останнє дозволяє власникам іграшок або ж прикрашати їх відповідно до свого смак й настрою або ж створювати незвичайні й чудові оздоби домашнього простору.

Іграшки-малеча, янголики, різдвяні оленя й ельфи – дуже різноманітні й водночас схожі чистим і наївним стилем, любов’ю майстрині до її створінь, світлом і радістю, якими вона щедро ділиться із глядачами.

А ще, багатьох шанувальників творчості мисткині приваблює те, що серед її робіт немає двох однакових. Сама вона відзначає, що навіть якби ставила собі за мету на сто відсотків точно відтворити ту іграшку, яка вже існує, то не змогла б. 

Адже тут має значення не лише матеріали й власне процес творчості, а й настрій, уява й прагнення створити чергову ляльку, яка забезпечить комусь гарний настрій.

Приємного перегляду робіт Jakeline Amoras і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар