понеділок, 3 вересня 2018 р.

Кумедна "звірина" абетка від американського художника Alex Solis







У світі існують тисячі серій ілюстрацій, присвячених абеткам. І щороку з’являються все нові, бо літери із малюнками, для кращого їх запам’ятовування чи просто для краси, – завжди актуально.


І не такий уже і рідкісний прийом, коли «супроводом» для літер обирають зображення тварин,чиї назви відповідають певній літері ж. Однак, коли за справу береться майстер несподіваних рішень. То й класика може бути розкрита під несподіваним кутом зору.


Чиказький ілюстратор Alex Solis добре знаний свої шанувальникам «фірмовим» чорним гумором і вміння знаходити подвійне дно у героїв поп-культури.

Тож коли він розпочав проект і створення абетки і так, зі звірами, глядачі чесно намагалися зрозуміти: у чому ж заковика? Щоправда, оригінальність ідеї полягала вже в тому, що художник орав для ілюстрування жестову абетку – ту, де положення пальців і долоні означають певну літеру. І таки зобразив відповідну тій літері тварину на долоні.


При цьому гумор нікуди не дівся і декотрим тваринам не позаздриш, а от декотрі почувають себе на велетенській у порівнянні із ними долоні цілком незле.

Хай незвичні й кумедні роботи Alex Solis підіймуть вам настрій, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар