середу, 5 вересня 2018 р.

Дивовижні роботи румунського скульптора-самоука Gabi Rizea








Чого лише не зустрінеш в інтернеті! Скажімо, що офісні працівники не вміють працювати руками, бо інакше б кидали роботу з паперами і йшли або важко працювати, або, навпаки, творити.




Ну, навіть залишивши поза увагою, що робота в офісі може бути дуже відповідальною і корисною для суспільства, відначу. Що серед офісних працвників є дуже різні люди, як і серед представників інших професій.






Скажімо, румунський скульптор-самоук Gabi Rizea до 39 років мирно пропрацював у офісі. І хтозна, чи не продовжив би будувати кар’єру й надалі, якби одного разу йому на думку не спала ідея у вільний час прикрасити спинку стільця врізаним обличчям.




Уже перша робота скульптора видалася вдалою настільки, що він виріши продовжувати працювати у цьому ж напрямку. Минулого всього кілька років, а його роботи добре знають у всіх Румунії.




Майстру подобається не лише врізати скульптури, але й прикрашати стільці, крісла, вивіски тощо. Усі його роботи дуже характерні, кожна скульптура має свій характер, за кожною відчувається своя історія. Чи не цим вони приваблюють глядачів?





Приємного перегляду робіт Gabi Rizea, друзі, й гарного вам дня!






Немає коментарів:

Дописати коментар