вівторок, 25 вересня 2018 р.

Ліс і світло - одне: неймовірні роботи іспанського фотомитця Javier Riera





Створити справді оригінальні фотографії у ХХІ столітті, коли багато хто почувається незручно без вірного смартфону й можливості зафільмувати ледь не кожну мить життя, нелегко. Для цього, крім таланту, звісно, потрібно ще й незвичайний та оригінальний погляд на світ довкола.


І саме такий погляд властивий сучасному іспанському фотографу Javier Riera. І це при тому, що він обрав головним мотивом своєї творчості художнє зображення лісів й окремих дерев. Здавалося б, де тут побачиш оригінальність?



Але якщо вирішити трохи пограти зі світлом і підійти до цього вміло, то цілком може виявитись, що незвичне освітлення й вміння добре втримувати фокус можуть в черговий раз підтвердити: від казки нас відділяє навіть не крок, а уважний погляд. Той самий, на жаль, на який у більшості з нас через щоденні турботи не вистачає часу й сил.


Можливо, саме тому незвичайні роботи Javier Riera мають чимало шанувальників з усього світу. Хіба не приємно відчувати, що трохи зусиль – і звичний пейзаж «повернеться» до глядачів несподіваним і неймовірно гарним боком?


Сподіваюся, що перегляд фоторобіт митця забезпечить вам гарний настрій. Приємного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар