четвер, 27 вересня 2018 р.

Коти - то головне в будь-якому місті: кумедні фотоколажі мисткині з Індонезії Fransdita Muafidin




Серед моїх знайомих є одна мандрівниця, яка, ступивши на перон вокзалу в новому місті, відразу розшукує і фільмує на смартфон першого-ліпшого котиська чи кошеня. На щастя.


А вже потім, якщо програма не надто напружена, надходить час для обов’язкових знімків на фоні пам’яток природи і культури. Мотивується такий алгоритм просто: у наш глобалізований вік відшукати потрібне фото із знаменитою спорудою в інтернеті – справа хвилини. А кожна кішка унікальна по-своєму і інколи здатна прикрасити уже набридлий і добре відом пейзаж.


Думаю, що цієї точки зору дотримується й індонезійська фотомайстриня Fransdita Muafidin. У неї є серія фотоколажів, яку дотепні шанувальники охрестили «котзілами» – на зразок славно- чи сумнозвісної Годзілли. Тільки, відповідно, замість чудовиська передній план фотографії займають коти і кошенят – чудові, пухнасті, милі, але взяти їх «на ручки» при такому масштабі дещо проблематично.


Хтозна. Чи знайшлися б охочі жити у химерному фотосвіті Fransdita Muafidin. А от спостерігати, як зручно гігантські коти влаштовуються у міських пейзажах із безцеремонністю, властивою цим чудовим створінням, – таких любителів чимало.


Не даремно ж сторінка мисткині в інстаграм: https://www.instagram.com/fransditaa/ стрімко набуває популярності.

Приємного перегляду робіт фото художниці та гарного настрою!




Немає коментарів:

Дописати коментар