неділю, 16 вересня 2018 р.

Крапкові малюнки, сповнені тепла й приязні, від індійського ілюстратора Sayali Horambe








Ті, хто вважають, що сучасним митцям не пощастило, бо все і по-всякому було вже створено до них, помиляється. Нато різноманітний цей світ, аби хтось не зміг віднайти свою власну творчу манеру й обрати свій стиль і тему для створення нових світів.





Хоча інколи, аби створити щось справді гарне, не варто винаходити наново велосипед, а досить скористатися уже добре відомою технікою чи манерою творчості.





От, скажімо, усі теоретично в курсі, що будь-яку намальовану лінію можна розкласти на окремі точки. Тож будь-яка картина, урешті, зводиться до безлічі крапок. Однак серед графіків існує окрема  манера малювання, коли художники ставлять саме крапки олівцями чи ручками і в результаті отримують картину чи ілюстрацію.





Саме так чинить Sayali Horambe з Індії. Він почав малювати ще з дитинства, як і більшість художників, шукав свій власний стиль й урешті віддав перевагу саме такому способу творення малюнків.




Серед його робіт – тварини, стилізовані портрети, натюрморти. Усі малюнки схожі на ілюстрації до дитячих книжок – теплі, ледь наївні і добрі.





Можливо, саме це. як і майстерність художника, приваблює під пищиків до його сторінки в інстаграм: https://www.instagram.com/sayalis_art/




Приємного перегляду робіт Sayali Horambe і гарного дня, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар