понеділок, 10 вересня 2018 р.

Кумедні й зворушливі колажі від єгипетського художника Ali Abd Alrazzaq








Інколи можна почути докір, що на сьогодні інформаційний потік поглинув людство з головою. Й одним із негативних наслідків цього явища стало те, що люди у масі своїй розучуються фантазувати і бачити у повсякденному житті щось дивовижне.



За «масу людей» нічого сказати не можу. Не так легко розписуватись за більшу частку 7 мільярдів осіб, що вкривають поверхню земної кулі. Але точно можу запевнити, що чимало сучасних митців аж ніяк не можуть поскаржитись на брак уяви й невміння бачити у звичайних речах щось фантастичне.




Не даремно ж усе більшою популярністю користуються колажі, у яких поєднуються малюнки і предмети побуту Зазвичай, при показовій примітивності і простоті такі роботи «присмачені» тонким гумором й умінням підмічати деталі. 



Усе перераховане вище характерне для робіт єгипетського художника Ali Abd Alrazzaq. Здавалося б,зберегти індивідуальну манеру в колажах не так просто. Але він блискуче виконує це завдання.



Його інколи іронічні й ледь хуліганські, а інколи не без ліризму «портрети» й жанрові сценки, доповнені предметами побуту й їжі, знаходять чимало прихильників в інтернеті.



Приємного перегляду робіт Ali Abd Alrazzaq, друзі! Гарного вам дня!







Немає коментарів:

Дописати коментар