суботу, 8 вересня 2018 р.

Неймовірні й прекрасні фейшн-ілюстрації вірменського дизайнера Edgar Artis








Фейш-малюнки – особливий вид мистецтва, де на першому плані плаття й інший одяг, а силуети, зазвичай, ледь намічені.




 Здебільшого, якщо художник не ставить собі за мету колись у майбутньому показати всі етапи створення колекції, це – робочі замальовки, цікаві лише професіоналам та шанувальникам історії моди.




Однак вірменський фейшн-ілюстратор і модельєр Edgar Artis ставиться до своїх малюнків дуже серйозно. Для нього це – жанр творчості.




Навряд чи в реальності більшість із цих суконь можна буде колись побачити на подіумі. Хоча… знаючи можливості сучасних технологій і прагнення дизайнері до все нових підходів, я б не зарікалась. Принаймні, щодо деяких фасонів.




Тож створюючи моделі суконь із «підручних матеріалів» – від мушель і пелюсток квітів до цукерок – Edgar Artis, швидше. виконує поставлене перед самим собою цікаве творче завдання. 




А ще, тішить себе і глядачів своєю фантазією і незвичним вбранням, яке, на перший погляд, було б доречним на карнавалі чи на якісь футуристичній вечірці. А от на другий, із певним допущенням, – і на доріжці подіуму.




У творчості митця останнім часом з’являється все більше інтернет-прихильників. Сподіваюся, друзі, що його роботи сподобаються і вам.






Немає коментарів:

Дописати коментар