неділю, 2 вересня 2018 р.

Зворушливі й кумедні історії дружби дівчини й песика від американської художниці Yaoyao Ma Van As










Коти й котики в усіх іпостасях – майже безпрограшна тема для найрізноманітніших ілюстрацій, від серйозних до гумористичних. Більше того. побутує думка, що вдало приліплений котик здатен покращити майже кожну художню роботу, ну, крім зовсім безнадійних. 




Хоча існує ще більш смілива версія про те, що краса котів – в очах глядачів. Скажімо. палкий шанувальник псів може залишитись до таких ілюстрацій байдужим,ще й обритись, що в інтренеті замало уваги приділяється іншим домашнім улюбленцям.




Хоча останнє твердження дещо… перебільшене. В інтернет-мережі можна знайти зображення тих же песиків на будь-який смак. От, скажімо, у чудовій серії робіт художниці й ілюстраторки з Лос-Анджелесу , яка обрала творчий псевдонім Yaoyao Ma Van As.





Вона успішно співпрацює з відомими американськими брендами. А надихає від творчої, однак напруженої роботи знову за малювання, однак уже власних цікавих для неї проектів. 





Однією з найвідоміших серій її робіт є серія, присвячена життю дівчинки і її домашнього песика. Тут є зображення, здатні розчулити глядачів чи викликати замилування песиком. А є малюнки, які викликають розуміючу й навіть дещо співчутливу усмішку власників псів6 мала собачка не значить, що з нею малі клопоти.





Сама Yaoyao Ma Van As зазначає, що ідея цієї серії виникла у неї 4 роки назад, коли в її родині з’явилося цуценя Паркер. Як і кожен порядний цуцик, він подарував господарям не лише купу приємних хвилин, але й кумедних історій, які розповідають друзям. Чи які малюють, якщо в господарки є талант.




Приємного перегляду робіт художниці, друзі, та гарного вам тижня!







Немає коментарів:

Дописати коментар