понеділок, 26 серпня 2019 р.

Кумедні й милі паперові тварини від англійської дизайнерки Clare Youngs





Коли читаєш історію успіху сучасних митців і мисткинь, не втомлюєшся радіти за них: талановиті люди знаходять щастя. І не лише справа у їхньому таланті, але й у впевненості, що в них усе вийде, а також – у підтримці рідних і друзів.



Саме за таких умов легше зробити карколомний поворот у житті і перетворити хобі навіть не на основну роботу, а на стиль життя. інколи це співпадає з іще більш кардинальними змінами в житті.



Ось, наприклад, сучасна англійська дизайнера Clare Youngs, отримавши диплом графічного дизайнера, жила в Лондоні і працювала над дизайном упаковок. А вільний час ще з дитинства займалася різноманітною творчістю: від шитва і вишивки до роботи з папером.



І ось у 2009 році вона вирішила присвятити життя мистецтву: зараз майстриня живе у Кенті у місті Бродстейрс. Вона не лише активно створює дивовижні речі, але проводить майстер-класи, пише книги, присвячені творчості. Clare Youngs переконана, що мистецькі здібності є в кожної і в кожного з нас, варто тільки не забороняти собі їх розвивати.


Сьогодні пропонує усім помилуватися серією її робіт: яскравими, дуже святковими за відчуттям фігурками птахів і тварин із паперу й урізків тканини. Вони декому із шанувальників майстрині нагадують дитячу творчість. Однак за кожною роботою – клопітка робота і вміння «вгадувати» настрій, що вони викличуть у глядачів.


Приємного перегляду робіт Clare Youngs і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар