субота, 31 серпня 2019 р.

Пригоди малого лисенятка і його господаря від цифрового художника з Малайзії Wee Yee Chong




Осінь – час, коли повинні здійснюватись мрії. Звісно, добре. аби вони збувались самі собою і завжди, не звертаючи увагу на календар і годинник. Пале саме восени в багатьох творчих людей прокидається прагнення втнути щось неймовірне і змінити своє життя. Хоча для декого й осені для цього не потрібно.

Ось, скажімо, сучасний малайзійський цифровий художник Wee Yee Chong. Він стверджує, що вміє малювати лише дуже милих тварин, мовляв. спеціалізація у нього така. Але справа не лише в цьому, а в тому, що він дуже хотів мати свого домашнього улюбленця. І через об’єктивні причини не міг завести котика чи песика.

У результаті він стволин ідеального домашнього улюбленця – мале пухнасте й великооке лисеня, що зручно розміщується в долонях і збирає купу лайків, коли в соцмережах з’являється чергова світлина, де розміщено і його зображення.


 Думаю, що своєю популярністю маля завдячує не лише милій зовнішності, але й спостережливості та вмінню відзначати деталі Wee Yee Chong. Бо це – аж ніяк не зразковий домашній вихованець із вигадок тих, хто не має тварин.



Лисеня – малий розбишака, що капостить, перевіряє світ на міцність. Відмовляється від корисної їжі й намагається заволодіти увагою господаря,коли тому треба працювати. І при цьому завжди повертається додому після погулянки, дуже ласкавий і робить усе, щоб господар не відчував самотності.


Сподіваюся. друзі, що й вам сподобається лисеня Wee Yee Chong. Гарного початку осені!




Немає коментарів:

Дописати коментар