субота, 10 серпня 2019 р.

Фантастично гарні птахи на світлинах американського митця Sean Graesser






Мені доводилось не раз читати в інтернеті, як на сайтах репродукції картин худоджників-гіпер-реалістів плутали зі світлинами. Моє ж знайомство з творчістю американського фотографа Sean Graesser розпочалася з того,я цілком щиро вигукнула: «Який цікавий художник-гіпер-реаліст!».



Це вже потім я полізла шукати про нього інформацію і дізналася, що це – вчений, який спеціалізується на дослідженні поведінки, місць проживання, моделей міграції тощо різноманітних птахів, зокрема колібрі. І так, фотографує їх, прагнучи передати усю красу, якою щедро наділяє цих чудових створінь природа.




Sean Graesser щиро захоплюється красою природи. Він прагне у своїх роботах поділитися своїм захопленням від краси птахів, хоче, аби глядачі розділили його захоплення. А ще, намагається привернути увагу до проблем цих створінь. Адже птахам різних порід аж ніяк не завадить увага людей, їх більш дбайливе ставлення й допомога у збереженні їхнього природного ореолу мешкання.




Більше про фото проекти Sean Graesser можна дізнатися на його сторінці в інстагорам: https://www.instagram.com/gourmetbiologist/?utm_source=ig_embed




Приємного перегляду робіт митця й гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар