субота, 17 серпня 2019 р.

Дивовижний лісовий народець Woolboon: незвичайні іграшки української майстрині Анни





Кажуть, що серед міфічних істот, які населяють ліси, бувають усілякі – і симпатичні, й небезпечні. А от дивовижний народець Woolboon – зовсім ручний.



У прямому сенсі цього слова: дивовижні, але, без сумніву, лісові істоти легко поміщаються на долоні майстрині Анни із Харкова.




Саме вона свого часу вигадала ці чарівні створріння: Wool – «шерсть», задіяна у сухому валянні, а boon – англійською «благословення», що, серед іншого, онде зі значень імені їхньої творчинці.



Сама Анна зазначає, що з дитинства любила читати казки і міфи, а ще – займатися найрізноманітнішою творчістю. Й ось одного разу вона накреслила в записнику дивовижне  – вухате, кумедне, а головне, казкове – створіння. Вона й сама не здогадувалась, що це – початок нового захоплення. А ще – створення чарівного всесвіту Woolboon.



Для того, аби кожна іграшка була неповторною, Анна не лише застосовує техніку валяння, вона шиє, плете, працює з полімерною глиною, вишиває. До речі. якщо уважно переглянете ілюстрації, то побачите, що серед Woolboon захована чарівна мандри гора, який (яка) завітала в гості до цього чарівного світу.



Більше про творчість майстрині можна дізнатися на її сайті: http://woolboon.com



Приємного перегляду робіт Анни і гарного настрою, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар