субота, 24 серпня 2019 р.

Ніжні й поетичні вишивки квітів від корейської майстрині Yun Hye-Jin





Інколи мені видається, що квіти могли б стати основою для універсальної мови, зрозумілою представникам усіх народів. Не даремно ж в роботах талановитих майстрів із різних куточків світу так часто виникає саме квітковий мотив.



Звісно, багато де є унікальні ендеміки, ми захоплюємося або ж відчуваємо легкий неспокій, коли мова йде про екзотичні квіти. Однак є рослини, які подобаються митцям, незалежно від того, де вони живуть.



Так. корейська майстриня Yun Hye-Jin часто звертається до зображення квітів, які можна зустріти в парках і на клумбах нашої країни. Це – троянди, ромашки, соняхи. І поруч із ними не такими вже й незвичними виглядають вишивані коробочки бавовни й яскраві ягоди.



Мисткиня часто звертається у своїй творчості до такого шву, як «французький вузлик», аби надати об’єму зображенням. А ще – багато уваги приділяє підбору відтінків ниток і композиції своїх робіт.



У її творчості – чимало шанувальників. Yun Hye-Jin не лише створює все нові прекрасні сюжети сама, але й поводить майстер-класи для всіх охочих дізнатися про секрети її творчої техніки.


Приємного перегляду робіт Yun Hye-Jin і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар