неділя, 1 вересня 2019 р.

Модні сукні - із квітів: незвичайні фейшн-ілюстрації художниці із Сінгапуру Grace Ciao




Аби стати відомою фейшн-художницею, потрібно не лише вміти придумувати незвичайні покрої та добре розбиратися в тенденціях моди. Не менш важливо для митця-початківця вміти привернути увагу широкої аудиторії до своїх робіт.


Ось, наприклад, художниця із Сінгапуру Grace Ciao кілька років тому запустила в інтернеті вірусну розсилку своїх робіт. При цьому вони вражали не лише кроєм, а незвичайним оформленням «нарисів»: мисткиня викладала на кожному малюнку одяг із пелюстків квітів – троянд, орхідей, вербен, волошок тощо.


На жаль, такі малюнки недовговічні, тож відразу після створення їх потрібно фіксувати фотоапаратом. Однак, попри цей недолік, вони користуються неабиякою популярністю не лише серед глядачів, але й серед відомих компаній із виготовлення одягу, аксесуарів чи парфумів.


Виробників приваблює їхня свіжіть, оригінальність і тендітність, яку такий матеріал надає не лише сукням на фейшн-малюнках, але й зображенням самих моделей. Тим більше, що Grace Ciao не лише зображає красунь, але й створює міні-історію успішних, привабливих і часто закоханих жінок.



Більше про її творчість можна дізнатися на сторінці авторки: https://www.graceciao.com


Приємного перегляду робіт мисткині і гарного дня, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар