вівторок, 3 вересня 2019 р.

Дивовижні жіночі портрети австралійської художниці Emma Uber




Хіба цікаво розглядати зображення обличчя людей, яких ніколи не бачив і. швидше за все, ніколи й не побачиш? Звісно, цікаво. Чи не тому незмінною популярністю користується серед митців жанр портрета?


Так, я знаю, що за першими «світськими» портретами стояли гроші замовників і їхнє прагнення купити часточку безсмертя як не для себе, так для свого зображення. Та сучасні митці керуються іншими мотивами, все рідше створюючи парадні портрети. Їх значно більше цікавляться інші мотиви.


Які? Та хоча б – малюнок «для душі». Саме так характеризує свою творчість сучасна австралійська художниця Emma Uber. Свого часу мисткиня спробувала себе в графічному дизайні та у фоновій фотографії. Однак вона завжди надавала перевагу малюванню на полотні.


Зараз найбільш відомий її проект – яскраві, дуже живі й емоційні жіночі портрети, намальовані всіма кольорами веселки. Кожен із них – неповторний, кожен – прагнення показати душу моделі.


Emma Uber запевняє, що весь світ надихає її на творчість. Вона обирає яскраві кольори, аби передати свої емоції і,своєю чергою. Спонукати інших до творчості.


Приємного перегляду робіт художниці та гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар