субота, 7 вересня 2019 р.

Казки в полімерній глині від майстрині з Італії в «I Capricci Di Colombina»





Коломбіна – персонаж знаменитої на весь світ «commedia dell'arte» і за характеристиками маски-амплуа цій красуні не те що дозволено, але й потрібно вередувати.



Тож в Італії нікого не здивуєш назвою торгової марки «I Capricci Di Colombina» – «примха Коломбіни». Щоправда, може, виникнути запитання: а який товар при цьому виробляють? Певно, щось незвичайне, а мо, й чарівне?


Можна сказати й так. Італійська майстриня (на жаль, я не знайшла в інтерет-просторі інформацію про її особисті дані, але ж кожен має право на псевдонім, чи не так?) обрала саме таку назву для своєї віртуальної крамниці.


А в цій крамниці вона якраз і пропонує придбати… казку з полімерної глини. Тобто іграшки, підвіски, кулончики, на яких в аніме-стилі виконані зображення героїв відомих персонажів казок студії Волта Діснею. Вони зворушливі, кумедні й е залишають байдужими всіх шанувальників чарівних історій.


А ще, в «I Capricci Di Colombina» є низка півдісок, де зображені герої відомої фантастичної саги про Гаррі Поттера. Майстриня, дотримуючись того ж впізнаваного стилю. зобразила як позитивних героїв, так і їхніх супротивників. Щоправда, найгірші темні чаклуни не виглядають у такій манері надто страшними. Однак при цьому і всі герої, і характерні сцени  з ними виглядають дуже впізнавані, на радість їхнім шанувальників.



Приємного перегляду робіт майстрині та гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар