середа, 25 вересня 2019 р.

Дружба й любов квіткових красунь у роботах американської художниці Meredit Wing









Звісно, кожен (чи майже кожен) митець хотів би, аби початок його нового творчого проекту асоціювався у глядачів із величним задумом, клопітким пошуком найкращих умов реалізації, перейманням перед можливою реакцією суворої публіки… і, зрозуміло, з перемогою та вітаннями.




Але деякі із сучасних художників зізнаються, що вдалі ідеї спадають на думку випадково. І так само несподівано привертають увагу публіки.



От, скажімо, американська дизайнерка Meredit Wing чекала свого рейсу в аеропорті, не знала, як цікаво чи хоч корисно провести час. То й почала креслити в нотатнику. І не просто креслити, а малювати красуню у модній сукні. А потім замість сумочки «вручила» намальованій панянці квадратик жувальної гумки.



Сфотографувала отриманий малюнок, виклала на свою сторінку в інстаграм. І була вражена тим, наскільки радо почали її підпищики ставити лайки-вподобайки. І просити показати щось «схоже», переконані, що авторка вже робила й робить щось схоже.



А чому б і ні? Тим більше, що дитинства Meredit Wing не лише любила малювати, але й обожнювала наряджатися, по десять раз на день змінюючи своє вбрання, намагаючись «по-дизайнерському» намотати на себе довгі шматки тканини, із захопленням розглядаючи костюми персонажів в історичних фільмах. То хіба не чудово створювати незвичайне вбрання для намальованих красунь?



Та найбільше приваблює публіку до її творчого проекту, розміщеного на сайті: http://www.moomooi.com ті фейшн-ілюстрації, де задіяні квіти й листя рослин. Шанувальники творчості мисткині відзначають не лише її романтичність і незвичність, але й вправний підбір кольорів та сюжети її малюнків.




Приємного перегляду робіт Meredit Wing і гарного дня, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар