четвер, 5 вересня 2019 р.

Позитивні картини про пухнастих кошенят від французького художника Daniel Merlin





Одна моя знайома переконана, що кошенята подобаються всім без винятку. А ті, хто каже інакше, то просто створює собі імідж суворої людини. А я не заперечую їй, бо поважаю щирий ідеалізм.


Головне, аби кошенят не ображали, як і інших малюків. А так, кожен досвідчений котовласник вам скаже, що кошенята – чудові, однак поки із них не виросте порядний (чи не дуже) котисько, мине чимало часу й буде попсовано чимало речей і нервів, А також – мине багато хвилин зворушення і радості від кумедних дитячих витівок.



Не знаю, чи такими ж були малі коти в Древньому Єгипті. Але якщо вірити численним картинам художників 19 століття, що своєю спеціалізацією обрали зображення домашніх улюбленців, то за століття не дуже все й змінилося у поведінці майбутніх поважних котів і кішок.



Одне з переконливих свідчень цього – роботи французького художника Daniel Merlin (1861-1933), який спеціалізувався саме і майже виключно на кошенятах.



Пухнасті непосидьки на його картинах викликали щире розчулення у сучасників. І не менше подобаються користувачам інтернету. Різні кольори, різні пози, різна обстановка. І скрізь – щире прагнення показати зачудування малюків від такого великого світу та хоробрість, із якою вони вчаться бути справжніми котами.


Приємного перегляду Daniel Merlin і гарнго дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар