четвер, 26 вересня 2019 р.

Прекрасні й сонячні пейзажі та натюрморти з котами від української художниці Yana Movchan






А у нас п’ятниця. Ще й не поста, а остання у вересні – чи то радіти такому рідкісному дню, що буває раз на рік, чи сумувати, що незабаром теплі дні відійдуть у спогади і доводиться втішати себе сакраментальним: та скільки там тієї зими!




Та, за будь-якого настрою. не завадить помилуватися чудовими зображеннями котиків. Саме таких прекрасних, яких малює відома київська художниця Yana Movchan.



Адже її котиська не просто чудові самі по собі (хоча й тут, варто відзначити. що кожен чи кожна знайде зображення кота на свій смак). Вони ще й розміщені у розкішних краєвидах чи чисто барокових натюрмортах, де можна вивчати розсип різноманітних і дуже гармонічно поєднаних деталей, що оточують центр картини – тих же котів і киць. Або ж, за бажанням, спробувати вгадати їхнє значення.




Або й не займатися вгадуванням, а просто насолоджуватись яскравими барвами і світлими, сповненими радісними  емоціями світами мисткині Yana Movchan.




До речі, її роботи присвячені н лише котам. Тож ті, хто хочуть дізнатися про творчість художниці більше, можуть завітати на її персональний сайт: http://yanamovchan.com




Приємного перегляду робіт художниці та гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар