понеділок, 23 вересня 2019 р.

Усі кольори веселки в акварелньих картинах художника із Сінгапуру Tilen Ti






Чи доводилось вам чути таку похвалу митцю, як «у нього дуже характерний кожен мазок пензля»? Може, й чули, бо, насправді, стиль, що відчувається в кожній дрібничці, – великий плюс для багатьох художників.


А от сказати, що « в його роботах впізнавана кожна бризка фарби», звісно, можна. Але доведеться додатково пояснювати й про незвичайну техніку художника, і про те, чому його роботи виділяються серед інших не лише нетиповим нанесенням фарби.


А можна й не пояснювати, а дати подивитись на власні очі на такі-от незвичайні роботи. скажімо. якщо мова йде про митця із Сінгапуру Tilen Ti.



На його картинах – екзотичні (для глядачів, не для художника) краєвиди, міські пейзажі, тварини і птахи. Кожен знайде щось на свій смак, багато хто буде зачарований сонячними й чистими акварельними кольорами, «живим» сприйняттям сюжету, динамізмом, ледь показовою недбалістю в поєднанні із вивіреною увагою до дрібниць.


Найбільш знаменита в Tilen Ti серія робіт, присвячена тваринам і птахам – екзотичним, яскравим, прекрасним, таким, що милують око одним своїм виглядом і нагадують про те,наскільки прекрасний світ довкола.


Приємного перегляду робіт художника і гарного вам дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар