вівторок, 10 вересня 2019 р.

Клаптикові краєвиди від канадської майстрині Cindy Hoppe





На жаль, часто-густо, хобі – це те, на що люди викроюють трохи часу серед роботи й щоденних клопотів. А буває, що й чують від оточуючих, що краще б цей час було присвятити родині. Що думаю про такі поради, писати не буду, хоча відзначу: думка – негативна.


А от що буває, якщо заклопотана роботою й родинними клопотами жінка таки знаходить час на свої захоплення? Інколи – невеличке диво. Скажімо. канадська мисткиня Cindy Hoppe була в батьківській родині старшою з чотирьох дітей. Та її мама-художниця прагла приділяти увагу й численним творчим хобі, тож брала із собою первістку на майстер-класи із кераміки, плетіння,макраме тощо.


Те, наскільки велике враження справило на дівчинку таке розділене з мамою хобі може засвідчити той факт, що, ставши дорослою, Cindy Hoppe продовжила шукати саме «свою» справу. Нею стало клаптикове шитво.



На сьогодні майстриня – сама мати трьох дітей. А ще, відома в Канаді мисткиня, чиї краєвиди, зшиті із різнобарвних клаптиків тканини, привертають неабияку увагу публіки.


Більше про творчість Cindy Hoppe, зокрема про її пейзажі, що доста точно, хай і в імпресіоністському стилі, відтворюють краєвиди її батьківщини, можна на сайті мисткині: http://www.cindyhoppe.com



Приємного перегляду робіт майстрині та гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар