середа, 25 листопада 2020 р.

Величні й прекрасні краєвиди в акварельних напівсферах від американської художниці Allison May Kiphuth

 


Багато митців із різних країн вказують як джерело свого натхнення прекрасні краєвиди, що їх оточують у повсякденному житті. Американська майстриня Allison May Kiphuth теж зазначає, що її надихають краєвиди рідного штату Мен.

Тим більше, вона й створює реалістичні краєвиди акварельними фарбами. Але при цьому її роботи дуже помітно відрізняються серед інших пейзажів її співвітчизників.

Справа в тому, що художниця знайшла власну «родзинку», яку привнесла у свою творчість. Вона прагне передати всю велич і красу природи не на двовимірному полотні, а в багатошарових паперових композиціях.


При цьому за допомогою ефекту накладання одних шарів на інші створюється відчуття глиби й реальності. А ніжні акварельні відтінки дозволяють пом’якшити враження від величних, але суворих пейзажів, надають їм чарівності.

На сайті http://www.allisonmaykiphuth.com прихильники творчості мисткині уважно стежать за її творчістю. Зокрема, багато позитивних відгук отримала серія «Напівсфери», названа так за формою робіт художниці.

Приємного перегляду робіт Allison May Kiphuth і гарного вам дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар