«Набридло гірше за гірку редьку»
– так, звісно, кажуть, але, певно не про дайкон. Принаймні, не шанувальники японської
кухні.
А ще, ця рослина буває не лише
смачним доповненням до страви. але й красив елементом оформлення.
Звичайно, в тому випадку, коли потрапляє
в руки справжньому майстру фуд-арту. Такому, скажімо, як японець Masanori Kono.
Вирізані ним із дайкона фігурки
кумедних ведмедиків, котиків та інших тварин у мультиплікаційному стилі стають
окрасами будь-якої страви. При цьому майстер дбає про цікаве оформлення своїх
робіт, що дозволяє створити особливо виразну композицію.
Приємного перегляду робіт Masanori Kono і гарного дня, друзі!
Немає коментарів:
Дописати коментар