четвер, 26 листопада 2020 р.

Про котиків і котиськ із гумором і любов'ю: ілюстрації італійської художниці Margherita Grasso

 


Листопад для тих, хто не любить осінь, звучить майже як синонім поганого настрою, втрати сил й бажання якимось чином перестрибнути відразу на кілька тижнів, аби наблизитись до новорічних свят.

Менш радикально налаштовані люди заперечують, що й у листопаді можна жити. Якщо подбати заздалегідь про затишок у домівках, яскраві шалики-шкарпеточки для збільшення яскравих кольорів довкола, про те. аби не переводилися книжки під рукою.

А ще – про котиків. Котиків цього місяця не буває замало. А хто не може завести собі цілої котозграї, то на допомогу прийдуть фотографії цих милих, здебільшого, створінь із інтернету.


Або ж їхніх малюнків. Ось таких, наприклад, як ілюстрації сучасної італійської художниці Margherita Grasso. У її творчості, справді, значне місце відведено котам.


От, скажімо, у неї є цикл творів про малих і зворушливих дівчаток і не менш зворушливих котиків. Хоча ні, я не так сформулювала: дівчатка й справді зворушливі. А ось котиська часто незадоволені. І я їх інколи навіть трішки розумію: дітиська, навіть найчарівніші, бувають не дуже обрежні з котами, хай і не усвідомлюють цього.


Є в неї картини, присвячені популярній темі: я та моя кішка робимо зарядку разом. Планка з кішкою зверху дуже бадьорить. Хоча хтозна, може. Коти таким чином прагнуть допомогти господаркам втриматись у незручній позі? Чи їм просто цікаво, чим займаються дивні люди.

Одним словом, усі зможуть знайти серед різноманітних робіт мисткині на її сторінці6 https://www.behance.net/sisterem71e5 щось на свій смак.

Приємного перегляду робіт Margherita Grasso і гарного вам дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар