середа, 4 листопада 2020 р.

Буденні речі й фантастичні істоти в незвичайних малюнках японського художника ARIA_art

 


Малювання кольоровими олівцями в реалістичному стилі набуває все більшої популярності серед сучасних авторів. Такий вид творчості, схоже. Подобається і самим художникам, і глядачам.


Навіть якщо митець береться відтворити на аркуші паперу за допомогою олівців реальний об’єкт так, щоб його хвалили словами: «важко відрізнити від фотографії», то це дуже нелегке завдання.


Настільки нелегке, що краще обрати якусь іншу форму захоплення. Бо художник аж ніяк не прагне відтворити кольорове фото.



Але бувають майстри, що прагнуть реалізувати зовсім інший підхід до творчості. Скажімо, сучасний художник з Японії ARIA_art. Так, серед його робіт є побутові речі, фрукти та інша їжа тощо.


Однак чимало уваги він приділяє зображенню фантастичних істот і героїв із популярних аніме-мультфільмів. І тут поняття «реалістичне» зображення набуває іншого змісту.



Усе, що художник зображає має об’єм. Глядачі можуть повірити, що зображення не лише виступає над пласким аркушем, але й ніби відділяється від нього, живе самостійним життям. І ця «фішка» приваблює багатьох поціновувачів його творчості.

Приємного перегляду робіт ARIA_art і гарного дня, друзі!




 

Немає коментарів:

Дописати коментар