четвер, 5 листопада 2020 р.

Чорнильні коти художника Luis Coelho для радісного яскравого настрою

 


Коти – прекрасні у будь-яку погоду й пору року. І будь-якого кольору. А хто вважає інакше – той не може зватися справжнім котолюбом.


Та якось так повелося, що восени (привіт, Гелловіне!) часто в соцмережах можна зустріти зображення саме чорних котисьок. Та й серед цього різноманіття чи то одноманіття? – часто можна зустріти щось цікавеньке.

От, скажімо, коли йдеться про роботи художника Luis Coelho. Він – графік, який надає перевагу роботі чорною ручкою, створюючи ілюстрації тисячами тонких штрихів.

Таким чином він зображає багатьох тварин. Та один із найуспішніших проєктів «Чорнильні коти» – зображення пухнастих довгохвостих красенів із велетенським очима.


Однак через техніку декому може видатись, що мова справді йде про чорнильні плямки, до яких прикріплені деталі. Мо, обриси справді нагадують інколи дощові хмаринки. Та художник – справжній майстер своєїсправи.


За допомогою виразних поз намальовані ним коти дуже індивідуальні. Котовласники пізнають у його роботах певні типові пози чи характери, що, безумовно, додає симпатії при розгляданні намальованих тварин.


Більше робіт митця – на його сайті: https://www.purrin.ink/

Приємного перегляду робіт Luis Coelho і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар