четвер, 19 листопада 2020 р.

Настроєвий котоживопис у творчості американської художниці Sueellen Ross

 


«Коли я малюю, я відчуваю щастя», – зізнається сучасна американська художниця Sueellen Ross. Саме через це відчуття  мисткиня присвячує малюванню весь свій вільний час.


І при цьому дарує радість іншим: уже понад 20 років її картини тварин користуються неабиякою популярністю у різних країнах, зокрема й серед колекціонерів.


Значну частину творчого доробка художниці становить зображення котів. Серед «моделей» є й її власні домашні улюбленці: вона разом із чоловіком і свійськими тваринами мешкає в Сіетлі, і сусідські, й ті, які вона побачила десь і запам’ятала  через дивовижний колір, незвичайну позу, добре помітний характер тощо.

Та в її роботах відчувається досвід людини, яка щодня спілкується з кішками, добре вивчили їхні звички й характери. І всю грацію, рухи, звички цих чудових тварин вона передає достовірно та з любов’ю.

А ще, її малюнки унікальні через розроблену не авторську техніку. Використовуючи для створення своїх робіт туш, акварель й олівці. Саме такий підхід робить її картини пізнаваними й створює особливий настрій при спогляданні їх.


Приємного перегляду робіт Sueellen Ross і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар