неділя, 22 листопада 2020 р.

"Вишивані" торти та їстівні різдвяні прикраси від майстрині із США Leslie Vigil

 

Кулінарні фото в інстаграм завжди користуються неабиякою популярністю. Їм охоче ставлять «вподобайки», а на креативних кухарів не менш охоче підписуються.



По-перше, завжди цікаво спостерігати, що відбувається на кухні інших. По-друге, милуватися гарною їжею й знати, що це не загрожує випадково з’їденим «зайвим смаколиком» – приємно. По-третє, завжди можна сказати собі з чистим сумлінням, що не просто витрачаєш час на перегляд гарних фотографій, а намагаєшся відшукати незвичайні ідеї, аби порадувати домашніх чи знайомих.



Та й, врешті, часто це просто гарно. А якщо скласти разом усі перераховані причини, стає зрозуміло, чому сторінка https://www.instagram.com/_leslie_vigil_/ американської фуд-мисткині Leslie Vigil вже має 177 тис. підписчиків, а їхня кількість продовжує зростати.


Майстриня, зокрема, відома ще й тим, що не лише публікує фотографії своїх кулінарних шедеврів, а й щедро ділиться секретами їхнього приготування.


Та й, погодьтеся, важко байдуже прогортати світлини, де зображені «вишивані» торти, кекси, що скидаються на кактуси, «заквітчені» десерти, різдвяні вінки з тіста глазурі та інші незвичайні та дуже привабливі смаколики – на будь-який смак.


Приємного перегляду робіт Leslie Vigil і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар