субота, 21 листопада 2020 р.

Кумедні, бешкетливі й дуже симпатичні "віртуальні домашні улюбленці" художника з Малайзії Yee Chong

 




Знаю, що багатьом не подобається відомий вираз про лимонад, який варто зробити з тих, лимонів, які підсовує доля. Тож і не буду нагадувати цю банальність зайвий раз.

Лише скажу, що сама завжди відчувала щиру повагу до людей, які не радять так чинити іншим, а самі дотримуються цього принципу, ще й успішно його реалізують.

От, скажімо, цифровому художнику з Малайзіїї Yee Chong, на перший погляд, не пощастило. Він полюбляє домашніх тварин, однак у квартирі, де він мешкає, суворо забороняється мати чотирилапих домашніх улюбленців.


Що ж, чоловік вирішив, що його вибір – уявні домашні тварини. От тільки мешкати вони мають не в його уяві, а у віртуальному просторі, який інколи непомітно для сторонніх перетинається зі «справжнім світом».

До того ж, він поставився до малювання таких вигаданих тваринок (воля ваша, мене не полишає думка, що за основу були взяті зображення лисенят) як до творчих вправ. А потім захопився.

Що цікаво, він не скористався можливістю створити ідеального домашнього улюбленця: його вигадані тваринки не люблять їсти корисну їжу, капостять, зокрема, влягаються на клавіатуру ноуту, інколи в них буває сумний настрій.

І при цьому виглядають мило й зворушливо, люблять гратися й не позбавлені самолюбства. Принаймні, полюбляють позувати. Вони підкорили не лише серце «господаря», але й 154 тисячі підписників його інстаграм-сторінки: https://www.instagram.com/art_of_silverfox/



Приємного перегляду робіт Yee Chong, друзі, та гарного вам дня!







Немає коментарів:

Дописати коментар