понеділок, 23 листопада 2020 р.

Архітектурна вишивка з усього світу від творчого дуету Charles Henry та Elin Petronella

 


Пейзажна вишивка набуває все більшої популярності серед митців із різних країн. Можливо, й через те, що зараз, при розповсюдженості цифрової фотографії, цілком можна зустріти в мережі знімки, які будуть дуже схожі на ваші особисті, але зроблені в тому ж місці й з того ж ракурсу.


А ось вишивка точно матиме унікальні риси, передаватиме ваш настрій тощо. Врешті. Вишивка – то не так про краєвид, як про відчуття краси світу, яке в кожного, усе ж, своє.


Серед іншого, й такими міркуваннями керується франко-шведський творчий дует Charles Henry та Elin Petronella. Вони разом мандрують світом, і в кожному місті знаходятьь щось прекрасне й варте уваги – від каналів й різнобарвних, мов іграшкових, будинків у Данії до романтичних богемних вуличок Парижу –скрізь є на що подивитися та що передати людям.


Автори цих чудових робіт прекрасно доповнюють один одного і в житті, і в творчості. Скажімо. при створенні чергової вишивки, Елін більш цікавлять чисті лінії. Власне концепція того, як вписується вподобана будівля у міську вуличку, деталі й подробиці. А от Шарль прагне якомога точніше підібрати потрібні кольори й відтінки ниток, аби передати красу на полотні.


Більше про творчість митців можна дізнатися на їхній інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/petronella.art/


Приємного переглядуробіт Charles Henry та Elin Petronella і гарного дня, друзі!





 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар