четвер, 20 липня 2017 р.

Дружна родина, киця і старий патефон - щасливе дитинство корейської художниці "Зелений плющ"



Корейський художник (хоча, певно, усе ж, корейська художниця), відомий в інтернет-мережі як «Зелений плющ» (초록담쟁이) стверджує: «Я малюю своє обличчя – таке, яке воно було. Я малюю  своє дитинство – таке, яке воно було».


А дитинство в цьому випадку – то дружна родина, ласкава бабуся, сільські заняття та кішка. Куди ж без вірної кішки, яка поруч навіть тоді, коли замість парасольки над твоєю головою – дощова хмара?  


Скажете, що така поведінка більш характерна для самовідданих псів ніж для незалежних пухнастих киць-красунь? Ну, тоді у вас було інше дитинство, не таке, як у авторки цих малюнків. Не гірше, просто – інше.


І як бачимо, дитинство, хай і не безхмарне, допомогло їй вирости творчою особистістю і гарною людиною. Хіба останнє не відчувається у її роботах?

Вона ще. коментуючи свої роботи, додає: «і зараз моє обличчя не дуже змінилося». Чи значить це лише те, що їй небагато років, чи що час милосердний до неї чи що вона сприймає світ так само, як і дитинстві, коли казка – за найближчим рогом, а поруч – найрідніші, сказати не можу. 


Але щиро бажаю, аби поруч неї завжди були рідні та друзі. І, звісно, кішка. Куди ж без неї?
Приємного милування роботами художниці та наснаги на роботу й творчість!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар