субота, 29 липня 2017 р.

Про життя за допомогою тканин і... гумору. Незвичайні картини талановитої Paula Sanz Caballero




Тканина як матеріал для цікавих й оригінальних ілюстрацій має не менше зображальних властивостей ніж олівці, фарби та інші засоби для малювання. І мовиться зараз не про печворк, а про незвичайне, але дуже органічне поєднання малюнку, графіки та тканини в роботах іспанської художниці Paula Sanz Caballero.


Що цікаво, вивчаючи мистецтво й дизайн в Університеті Валенсії та CEU Сан-Пабло, художниця зробила вибір н користь індустрії моди. Вона була впевнена, що хоче повязати свою долю з фен-малюнками й щиро раділа набутому вмінню працювати з кольором і структурою тканини.


Та виявилось, що її цікавлять не лише зображення нових моделей одягу, але й люди, які той одяг будуть носити. Замість того, аби нашвидкуруч накидати контур «моделі» й зосередити свою увагу  на малюванні чи аплікації самого одягу, вона створювала цілі жанрові сценки. На її малюнках немає двох однакових людей. А кожен персонаж зображений з увагою до деталей, любовю до усього живого та з гумором.

Не диво, що її малюнки користуються чималою популярністю. Художниця плідно співпрацює з такими відомими усім шанувальникам моди, стилю й дизайну, як виданнями, як «Vogue», «WWD» і «The New Yorker». Крім того, її роботи використовують у рекламних кампаніях відомих фірм: «Neiman Marcus», «Chie Mihara» й Harper Collins». А ще, в художниці вже успішно пройшли кілька персональних виставок в Європі та у Сполучених Штатів Америки.



А ще, у мисткині багато Інтернет-шанувальників, тож, сподіватимемося попереду в неї – багато нових вагомих перемог.



Приємного перегляду її роіт та вдалого недільного дня!



Немає коментарів:

Дописати коментар