неділя, 16 липня 2017 р.

Самотність і надія "небесних" світлин фотографа Jackson Hall




Небосхил, зірки, місяць, світанок і захід сонця – то «вічні» теми для художників, а порівняно недавно (що там сотня-півтора роки з точки зору Всесвіту!) і у фотографів. 

Можливо, тому, що в кожного, хто має мистецький хист і бажання творити, вони виходять по-своєму. І, скільки б їх не зображали перед цим, однаково захоплюють глядачів та викликають у них сильні емоції.

Ось і фотографії Jackson Hall (a.k.a. NocturnalCoonz) – талановитого фотографа-самоука, цифрового художника та… діджея із Сан-Клементе (Каліфорнія, США) – рідко кого залишають байдужими. Щоправда, на них – не лише казкові краєвиди, але й люди як обов’язкові частини реалістичних чи сюрреалістичних світлин.

У його творчості – чимало прихильників. Хоча вистачає і тих, хто скаржиться, що так, кольори вбирають очі, фото хочеться розглядати ще й ще, але надто вони вже сумні.

Зазвичай, я, хоч і віртуально, але намагаюся «заступитися» за митців, чиї роботи мені припали до смаку. Але тут схильна погодитись. Художник то в казкових, то просто в неймовірно гарних декораціях розповідає чергову історію про самотність. Та по те, що людина – зовсім крихітна частка чудового, але часто-густо байдужого до неї світу. То звідки тут візьметься місце для усмішки?

Та мова йде не лише, не тільки а інколи і зовсім не про це. Бо майже в кожній його роботі є місце надії, а інколи – й рішучому вчинку. А це, інколи, дуже важливо. 

Приємного милування його робота й гарного дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар