неділя, 16 липня 2017 р.

«Leavingstone» - іграшкове місто щасливих хом'яків




Усесвіт, що виріс із рекламної компанії, може бути лише нічним жах ликом чи антиутопією? Ну, як сказати. То залежить від того, яка від початку була реклама, наскільки «по фану» було створювати той Усесвіт рекламістам. І навіть від того, чи любите ви й самі представники рекламної компанії хом’яків?

Принаймні, у творчого проекту «The Hungry Hungry Hamsters» від креативної агенції із Грузії «Leavingstone» багато прихильників із різних країн, які із задоволенням чекають усе нових роликів про життя родини хом’яків у великому іграшковому місті.

Розпочалося все досить буденно: із виконання замовлення від великої  торгової компанії. А потім представники «Leavingstone»… захопилися? Перетворили це на хобі? Відчули потенціал у розвитку задуму?

Так чи інакше, на сьогодні у вигаданому, але цілком реально втіленому в життя місті Yumville налічується близько тисячі трьохсот мініатюрних об’єктів – від будинків до меблів чи посуду.  До цього проекту залучаються все нові художники та майстри-хендмейдівці, які працюють в різних галузях – із керамікою, склом, тканиною.

І все задля того, аби  родина хом’яків почувала себе щасливою. Яка клітка, корм і колесо для прогулянок?! Ні, тут зовсім інший масштаб. Затишні вулички, пам’ятники, крамнички, серед них – книгарня (молодці учасники проекту: вміють вибрати головне!), кінотеатр, дуже схожий на справжню будівлю в Батумі…

І не менш затишні інтер’єри квартири, де й мешкає наша диво-хомяча родина. Тут навіть усі кімнати індивідуальні, кожна чітко показує характер свого власника чи власниці.

Хоча про корм – то я трохи того, переборщила із здивуванням. Звісно, їжі, як і належить у житі порядних хом’яків, приділено чимало уваги. Але це точно не збалансований, але навряд чи дуже смачний корм для гризунів із зоокрамнички.

А ще, для любителів «бонусів» за спостережливість, творці проекту підготували чимало приємних сюрпризів. Варто лише уважно пригледітись до стін будинків, афіш та плакатів й ви обов’язково почнете усміхатися, ніби зустріли добрих знайомих.

Поспостерігаєш отак за цим проектом  – і дійдеш до думки, що бути хом’яком не так уже й погано. Звісно, хом’яком із Yumville.

Приємного перегляду! Хай сьогоднішній день буде для вас вдалим!

Немає коментарів:

Дописати коментар